Royal Unibrew Forbrugershop

Baxx & Metz cookies og datasikkerhed

Privatlivspolitik

Datasikkerhed er meget vigtigt hos Baxx & Metz. Vi indsamler derfor kun de oplysninger, som er nødvendige for vores virksomhed, og vi sletter oplysningerne, så snart de ikke længere er relevante. Personoplysningerne bruges til at sikre dig en god brugeroplevelse samt til markedsføring i forbindelse med vores ydelser. På vores hjemmeside og shops indsamler vi data på følgende måde:
  • Via nyhedsmail og Privatshop kunder
  • Via medarbejderlister
  • Via ordrebestilling på firmashop
  • Via hjemmesidecookies (se specifik cookiepolitik længere nede i politikken)

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:
  • Samtykke, databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a, ved tilmelding til nyhedsmail og bestilling som privatshop kunde
  • Samtykke, kontrakt eller legitim interesse, artikel 6, stk. 1, litra b, c og f, ved modtagelse af medarbejderliste
  • Samtykke eller kontrakt, artikel 6, stk. 1 litra a, b og c, ved ordrebestilling på én af vores firmashops

Privatlivspolitik vedrørende din registrering, når du vælger din gave i vores online system
  • Når du registrer dig, gemmer vi de oplysninger, du har indtastet - dit navn, adresse, telefonnummer og / eller e-mail adresse, leveringsadresse, levering, valgt gave og eventuelle klager. Vi opbevarer disse oplysninger i 1 år efter leveringen for at overholde gældende lovgivning inden for reklamationer.
  • Formålet med dette, er at sikre, at du modtager det ønskede produkt, og at vi kan hjælpe dig med eventuelle klager, kundeservice eller andre problemer. Vi opbevarer oplysningerne i 12 måneder, hvilket er produktgarantien.
  • Dine oplysninger gemmes som personligdata i henhold til GDPR. Du kan altid kontakte gdpr@metz.dk og bede om at ændre eller slette dine oplysninger. Dine oplysninger vil ikke blive brugt til andre formål og vil ikke blive videregivet til tredjepart af nogen art. Vi behandler dine personoplysninger med fortrolighed og adgang til personoplysninger sker på arbejdsbetinget vis.

Er vores behandling af dine personoplysninger, baseret på dit samtykke, skal du vide, at dit samtykke er afgivet frivilligt, og til enhver tid kan trækkes tilbage, det gør du ved at trykke afmeld i nyhedsbrevet, eller sende en mail til gdpr@metz.dk.

Hvis du vælger at trække samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke, og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Hvilke personoplysninger indsamler virksomheden

Almindelige personoplysninger i forbindelse med tilmelding til nyhedsmail, bestilling på privatshop, modtagelse af medarbejderliste og ordrebestilling på firmashop.

Hvordan behandler vi dine oplysninger

Vi behandler dine personoplysninger med fortrolighed og adgang til personoplysninger sker på et arbejdsbetinget vis.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer kun dine personoplysninger i det relevante tidsrum. Det vil sige, at vi sletter oplysninger, så snart oplysningerne ikke længere er relevante.

Dine rettigheder

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som finder på www.datatilsynet.dk.

Vores cookiepolitik

Hvad er cookies og hvordan bruges de?

Vi vil vi gerne tilbyde en overskuelig og brugervenlig hjemmeside med informationer. For at det kan lade sig, gøre, indsamler vi ved hjælp af cookies oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger hjemmesiden.
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies kan indeholde tekst og tal herunder fx datoer. Der er ingen følsomme personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Some cookies remain on your computer after you close the browser while others are deleted after 30 min., Or when the browser closes.

Vi bruger cookies fra Google Analytics til statistiske formål for at forbedre brugervenligheden på hjemmesiden. Oplysningerne benytter vi bl.a. til at få viden om, hvor mange besøgende der er, og om brugeradfærd. Vi kan bl.a. se, hvor de besøgende kommer fra, hvilke sider de besøger, og hvor længe de opholder sig på siderne. Det giver os en viden om, hvilke sider der fungerer, og hvilke sider vi bør forbedre.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Ved Login anvender vi cookies for at sikre, at der er brugt det rette brugernavn og password og for at identificere brugeren. Disse cookies anvender vi desuden til at se, om brugeren allerede er logget ind i for eksempel et andet vindue. De cookies, der knytter sig til login, er nødvendige, for at hjemmesiden kan fungere.

NB: Vi benytter ikke cookies i vores valgshop system.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

I indstillingerne i din browser kan du slette cookies. På http://minecookies.org/cookiehandtering kan du læse mere om cookies og få vejledning om, hvordan du sletter cookies på forskellige browsere.

Formål med cookies på vores website:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger. Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site

Contact

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte virksomheden på telefon 44 82 72 00 eller e-mail gdpr@metz.dk

Opdatering af denne politik

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden.

Denne politik er senest opdateret den 16. March 2021